Dëshmi suksesi

BuletiniTrajtime fytyre

TRAJTIME » Trajtime fytyre

 

Trajtimi fillon me ekzaminimin e fytyrës suaj dhe rekomandimi për llojin e trajtimit që ju përshtatet më shumë. Kremrat e përdorura gjatë seancës janë 100% natyralë me ekstrakte bimore. Estetistja e specializuar do t'ju rekomandojë edhe kremra të markave Rilastil dhe Korff të cilat prodhohen në Itali nga Institutto Ganassini. Gjithashtu mund të provoni efektet e mrekullueshme të Cromoterapisë, terapisë së ngjyrave, e cila është e vetmja aparaturë e këtij lloji në Shqipëri, që ne e sjellim si teknologjinë më inovative në estetikë, sot për sot në botë. Cromoterapia ndihmon në Rigjenerimin qelizor, Rritjen e shkëlqimit natyral të lëkurës, largon yndyrën e tepërt, trajton lëkurën tepër të thatë, Skuqjen e fytyrës, Kapilarëve të dukshëm, Radikalet e Lira, Kryen funksion Anti-Age , Anti Stress , Njollave të Lëkurës, më saktë ju garanton një lëkurë të mrekullueshme dhe perfekte që në seancën e parë .

 

 TRAJTIMET E FYTYRES

 

PASTRIM I THELLË FYTYRE pa avull, me anë të aparaturës Microgei  ( 90 minuta )     - 2.500 L

TRAJTIM ANTI-AGE     (90 minuta )                                                                              - 3.800 L

TRAJTIM PËR NJOLLAT E FYTYRËS  ( 90 minuta )                                                         -  4.200 L

TRAJTIM VITAMINIK & RIGJENERUES  (100 minuta)                                                     -  3.500 L

CROMOTERAPI     (1 seancë nga 20-45 minuta )                                                        -  3.200 L

(Akne, Rrudha, Njolla lëkure, Kapilarët e lëkurës, Rigjenerim total, Anti-Age, Relaks )

TRAJTIM LIMFODRENAZH -automatik me aparaturë  (25 minuta )                     -  2.800 L

(Për eliminimin e ujërave, toksinave nga fytyra, borsave të syve)

TRAJTIM LIFTING PËR SYTË DHE VETULLAT   (80 minuta )                                  -  3.500 L

TRAJTIM PER NGRITJEN E MOLLEZAVE TE FAQEVE        (30 minuta)                   -  2.000 L

AMPULA ME ELASTINE & COLLAGEN   (Microgei lifting )                                      -  1.000 L

 

 

PAKETAT E TRAJTIMIT TE FYTYRES

Për të arritur rezultatet optimale në trajtimet specifike të fytyrës kryhen kombinime të ndryshme që j'ua garantojnë këte sukses :

PAKETE CROMOTERAPI PËR KAPILARËT E FYTYRËS/ COUPEROSE   (10 seanca)   - 24.900 L

PAKETË TRAJTIMESH RIGJENERUESE ose RELAKS CROMOTERAPI   (10 seanca)   - 39.000 L

PROGRAM RIGJENERIM FYTYRE (20 seanca)                                                        -  44.900 L

(Paketë trajtimesh ku përfshihen seanca pastrimi fytyre , limfodrenazh, tonifikim)

PROGRAM LIMFODRENAZH (10 seanca)                                                               - 26.800 L

(Eliminimi i ujërave e toksinave, enjtjes së fytyrës dhe borsave poshtë syve)

PROGRAM AKNE (25 seanca)                                                                               - 56.900 L

(Paketë trajtimesh ku përfshihen seanca pastrimi fytyre , limfodrenazh, Cromoterapi)

PROGRAM ANTI-AGE (35 seanca)                                                                        - 67.900 L

(Paketë trajtimesh pastrim, limfodrenazh, isogei )

PROGRAM TONIFIKUES I FYTYRËS & QAFËS (22 seanca)                                     -  48.900 L

(Ngritje të tonusit të fytyrës dhe të mollëzave)

 

  • vip line reklama.jpg

    Paketat specifike për kujdesin e lëkurës së fytyrës

    Pastrimi i përmuajshëm i fytyrës është gjesti më i cmuar që mund të kryeni për lëkuren tuaj, ngjyra e fytyrës suaj do jetë e mrekullueshme dhe nuk do i lini asnjë shkas faktorëve të jashtëm t'ju dëmtojne lekurën, papastërtive të ambjentit apo rrezeve të diellit.....